Måndag 131104

Hej!

Hoppas ni hade en fin Allhelgonahelg!

Nu är det november och det är mycket som händer! Kvalet till Battle Of London börjar denna vecka, Nybörjarkurs startar nästa onsdag, konvent på EGO City lördag 16/11 och som vanligt massa träning! … Ett annat tips är föreläsningen med Kostdoktorn lördag 23/11 på Södra Berget för er som är intresserade!

Aktuellt vecka 45:

– OL Teknik 2 med Johannes på torsdag! Ryck och stöt för er som tränat ett tag, inget nybörjarpass!

– WOD:en på torsdagar kommer se lite annorlunda ut de kommande 3 veckorna! Vi kommer då köra de 3 kvalpassen från ovan nämnda Battle Of London! Dessa släpps på söndagskvällarna och de som har anmält sig till tävlingen har till och med lördag på sig att regga sina resultat! … Kämpa!!!

Ha det gott!

Vi syns i boxen!

EGO CrossFit – WOD

View Public Whiteboard

Gymnastics

Muscle-ups

Metcon

131104 (AMRAP – Rounds and Reps)

AMRAP 21 min:
7 burpees
14 kettlebell swings 24/16kg
21 box jumps 60/45cm

Cash out

Hollow rocks