Dagens pass – onsdag 130417

Uppvärmning:

Ego CF Allround WU

Styrka/Teknik:

Ta 15 minuter för att träna handstående, HSPU, handgång eller wallclimbs.

Börja med att teknikträna olika övningar från handstående utifrån dina egna förutsättningar. För vissa handlar det om att våga komma upp på händer mot en vägg eller att köra avlastat mot en låda, för andra kan det handla om att slå rekord på HPSU i ringar eller handgång.

Dagens utmaning:

6 varv, varje inom 3 minuter, av:
10 front squats 60/40 kg
Max antal shuttle runs
Vila 1 min mellan varven

Konditionsdelen är sex varv av frontböj och löpning. När klockan startar gör du tio frontböj och därefter så många shuttle runs (starta med handen i väggen, nudda sedan väggen på andra sidan, en vända är en repetition) som möjligt på den återstående tiden. Vila sedan 1 minut innan du går på nästa varv. Gör samma sak i sex varv. Resultatet är det totala antalet shuttle runs.

Dagens utmaning – skalning:

Front squats – Lägre vikt

Stretch:

Fokus på rygg, axlar, bröst och höftböjare


Publicerat

i

av

Etiketter: