Dagens pass – tisdag 121218

Tisdag 18/12 öppnar vi lucka nummer 18 i julkalendern:

76 burpees
76 sit-ups med russian twist

Uppvärmning:

Ego CF Allround WU

Styrka/Teknik:

4 set av:
2 rope climb 
10 ring push-ups

Dags att börja klättra i rep! Dela upp er jämnt på de tre repen. Prova med att göra två klättringar hela vägen upp till taket eller så högt du kommer. Vila lite och kör sedan 10 armhävningar i ringarna som är sänkta nära golvet.

Dagens utmaning:

AMRAP på 10 min av:
10 burpees
10 shuttle runs
10 ringdips

Sätt därefter igång klockan och gör så många varv som möjligt på tio minuter av burpees, shuttle runs och ringdips. I shuttle run börjar du med en hand mot väggen under chinsräcket, spring mot andra sidan och ta i väggen innan du vänder. Räkna en rep varje gång du tar i vägg.

Dagens utmaning – skalning:

Burpees – Utan armhävning
Ringdips – Ring dips – Fötterna på låda eller golv, vanliga dips med händer på låda

Stretch:

Fokus på bröst, fram-/baksida lår, säte och axlar