Uppmärksamhetsvecka mot doping

5-11 oktober är det nationell uppmärksamhetsvecka för arbetet mot doping i Sverige.

Ego är en av de träningsanläggningar som arbetar med 100% ren hårdträning och därmed tar avstånd från dopning. Titta gärna in på www.prodis.se och läs mer.

Tävling #1 – Max burpees på 2 minuter

Utmana dig själv, dina kompisar och Fredrik Andersson i max antal burpees på 2 minuter! Bästa resultat i Sverige vinner 2000 kr i presentkort på sportartiklar. Snygga 100 % HÅRDTRÄNING-mössor  och gympapåsar lottas ut bland deltagarna. Äran tillfaller dessutom de med de bästa resultaten när vi publicerar Ego:s vinnare efter veckans slut.

Tävla under följande tider:

Ego City: Jocke K finns på plats på gymmet tisdag och torsdag kl 18.00. Dessutom är det en del av veckans CrossFit-pass.

Ego Storgatan: Sandra finns på plats på gymmet tisdag kl 17.00 och torsdag kl 16.40.

Ego CrossFit: Alla pass under veckan innehåller 2 min burpees! :-) Du som är medlem på Ego CrossFit kan dessutom ladda upp en film där du utför 2 min burpees på Ego CrossFit Community på Facebook för att vara med.

Om ingen av ovanstående tider passar kan du efter överenskommelse ta hjälp av personalen på andra tider under veckan.

Tävling #2 – Instagram

Hämta en gnuggistatuering med 100 % BICEPS i receptionen på Ego City eller Ego Storgatan, gnugga på den, fota dig själv, ladda upp bilden på Instagram och tagga med #egosundsvall och #renhårdträning, så deltar du i utlottningen av en PT-timme eller en burk O3 från Pure Pharma. Samtidigt som du visar att du tar ställning mot doping! :-)

 

uppmarksamhetsvecka